DESPRE NOI

„Iubiți ceea ce faceți și faceți ceea ce vă place.”

Acesta este motto-ul principal al echipei Tinger.

Tinger este un producător din Rusia care se adresează in mod special celor care au contact cu natura, dar și celor care își desfășoară activitatea în zonele greu accesibile. Primul vehicul all-terrain de producție a ieșit de pe linia de asamblare în 2008 – de atunci au avut loc multe schimbări.

Gama de produse a fost extinsă, iar producția a crescut de sute de ori,aceasta fiind în continuă dezvoltare. Un singur lucru este neschimbat: suntem siguri că ne deplasăm în direcția corectă și creăm vehicule care depășesc producătorii occidentali.

INVESTIM ÎN ECHIPĂ

Am urmărit mereu ca echipa noastră să aducă împreună oameni și profesioniști cu înaltă calificare. Ingineri, designeri, experți în marketing și lucrători: fiecare persoană are provocarea sa și este pregătită pentru a atinge obiectivul colectiv.

VEHICULE UNICE, POLIVALENTE

Astăzi, Tinger este vehiculul puternic cu caracteristici unice inaccesibile multor rivali. Având experiență globală și analizând sarcinile consumatorului rus, am proiectat și produs vehicule multifuncționale și remorci multifuncționale cu o gamă largă de aplicații. ATV-ul poate înlocui cinci tipuri de vehicule – quad, swampmobile, snowmobile, barcă și tractor. Ești principalul nostru judecător.

INVESTIM ÎN DEZVOLTARE

Cooperarea noastră cu liderii din industria automobilelor și a motocicletelor este în continuă dezvoltare, drept urmare, acum Tinger lucrează la standarde uniforme care se bazează pe ambiția noastră de a oferi servicii de înaltă calitate și cooperare interactivă cu clienții noștri.